Váš dar znamená víc…

Vážné onemocnění dítěte či nečekaná onkologická diagnóza změní život rodině od základů. K velké psychické zátěži a strachu o zdraví svých blízkých se přidávají i problémy finanční. V tu chvíli podávají pomocnou ruku Dobří andělé.

Letošní, již sedmá, kampaň na TV Nova, kterou můžete vidět na svých obrazovkách již od poloviny října, poukazuje na to, co vše může takový pravidelný příspěvek pro rodiny znamenat. Série krátkých charitativních spotů obsahuje reálné výpovědi rodin, které o těchto pocitech hovoří. Rodiny doplňují také tváře televize - Lucie Borhyová a Rey Koranteng, Michaela Badinková, Petr Suchoň a Matyáš Valenta.


Petr Sýkora s rodinou Ellinky

Petr Sýkora

spoluzakladatel nadace  dobrý anděl a táta dvou synů

„Každý z nás je jedinečný - máme v životě různé radosti i starosti. Pokusili jsme se ukázat, že finanční dary Dobrých andělů pomáhají v každé rodině jedinečným způsobem.“

LUCIE BORHYOVÁ

moderátorka Televizních novin TV Nova, máma dvou dětí a Dobrý anděl

Dnes a denně se v Televizních novinách setkáváme s příběhy lidí, kteří potřebují pomoc. Všem lidem, kteří se rozmýšlí, jestli se stát Dobrým andělem, bych vzkázala: Nebojte se a pojďte do toho, stejně jako já. Protože když se spojíme, a čím víc nás bude, tím více pomoci přijde lidem, kteří to potřebují. Těch lidí je hodně a sami kolikrát neví, jak se dostat ze svízelné situace. Když jim všichni dohromady pomůžeme, bude se jim dařit lépe, budou šťastnější a život bude hezčí.

Lucie Borhyová s rodinou Maxíka
Rey Koranteng s rodinou Vilémka

Rey Koranteng

moderátor Televizních novin TV Nova, táta tří dcer a Dobrý anděl

Dobrého anděla podporuji, protože si myslím, že lidé by pomáhat měli. Navíc se jedná o nadaci, které věřím. Věřím, že prostředky, které tam pošlu, se dostanou lidem, kteří je opravdu potřebují.“

Matyáš Valenta

herec A DOBRÝ ANDĚL

Když přispíváte prostřednictvím neziskových organizací, často nevíte, kolik peněz doopravdy dospěje svého cíle, či o jaký cíl se konkrétně jedná. Dobrý anděl je obrovskou výjimkou. Víte naprosto přesně, komu chodí vaše příspěvky, a že jsou odevzdány v jejich plné výši. S Dobrým andělem doopravdy pomáháte přesně tam, kde je to zapotřebí. Pojďte do toho s námi - čím víc nás bude, tím víc dokážeme pomoct!

Matyáš Valenta s rodinami
2019-kampan_Badinkova

Michaela Badinková

herečka, MÁMA DVOU Dcer A DOBRÝ ANDĚL

Nevím, co přijde zítra, ale dneska můžu říct, že mám v životě štěstí. Štěstí na zdravého ducha ve zdravém těle, na zdravou rodinu, zdravé děti. Ale uvědomuji si, že tohle štěstí není samozřejmé. Je to dar. Dar, který je obrovský, ale o který se nemůžu podělit. Můžu ale pomoct těm, kteří takové štěstí neměli. Je to hezký pocit být Dobrým andělem. I naše málo pro někoho může znamenat moc…“

Petr Suchoň

MODERÁTOR TELEVIZNÍCH NOVIN TV NOVA A DOBRÝ ANDĚL

Dobrým andělem jsem již několik let a status Petr Suchoň – Dobrý anděl, je jedním z nejdůležitějších, jaký jsem kdy měl. Petr Suchoň – dobrý manžel, Petr Suchoň – dobrý táta tří pejsků a Petr Suchoň – Dobrý anděl, to pro mě znamená moc. Vlastně jsem pyšný na to, ze mohu být Dobrým andělem.“

Petr Suchoň s rodinou Aničky

Nahlédněte do zákulisí


Poděkování

Děkujeme aktérům spotů, kteří s námi strávili natáčecí den ve snaze přiblížit potřebu pomoci i dalším lidem na základě vlastních zkušeností. Díky patří také rodinám, jež trpělivě vyčkávaly a souhlasily s tím, že je můžeme kontaktovat v případě nouze na natáčení „na poslední chvíli“. Za skvělou spolupráci patří poděkování Lucii BorhyovéReyi Korantengovi, Michaele Badinkové, Petru Suchoňovi a Matyáši Valentovi.

Hlavním partnerem kampaně je TV Nova a tým Stink Films, který spoty produkoval, pod vedením Kláry Bártové. Natáčení pak proběhlo pod taktovkou režiséra a kameramana Jiřího Švorce. Dokument o nadaci natočil, sestříhal a postprodukoval Jan Kolář a o doprovodné fotografie se postarala Hana Knížová.

Štěpánka

Postprodukci spotů zajistilo PFX, hudbu pak Studio Fontana a střih Petr Staněk z Asfalt. Za poskytnutí zázemí pro natáčení děkujeme Hexar studios s.r.o. Filmařskou techniku zapůjčil Jindřich Čipera z Vantage film, se světly pomohl Roman Vítek ze Switch off a s cateringem Tomáš Harvánek. Děkujeme i všem ostatním ze štábu.

Nesmíme zapomenout také na rodiny, které se účastnily natáčení Snídaně s Novou a dalších reportáží v rámci kampaně. Za pomoc při natáčení Snídaně s Novou děkujeme také doc. PhDr. MUDr. Mgr. Radvanu Bahbouhovi, Ph.D. z QED GROUP

S podporou kampaně pomáhají i další mediální partneři, jimž bychom chtěli také poděkovat. Děkujeme také všem ostatním, kteří se na celé kampani podíleli.

dekujeme